Denna vecka inleddes vårt hälsotema med ett roligt gympapass med hela förskolan! Kommande veckor kommer vi prata att det är bra för kroppen att röra på sig, vikten av att äta frukost och hälsosam mat och att borsta tänderna. På ett lekfullt sätt kommer vi lära oss mer om våra sinnen och en massa andra spännande saker!

På stora gården fortsatte aktiviteterna med olympiska spelen! Här tränades koordination och samarbete!

Barnen på Knattarna, Nalle Puh och Pluto fortsatte med aktiviteter inne. Bland annat testade vi dans-stopp där barnen fick träna koordination när musiken tystnade. ”Stå på ett ben” eller ”ligg på ryggen” 🙂

På Nalle Puh utforskade vi våra sinnen genom en provsmakning av frukt. Vi tittade, doftade och smakade på frukten.

Vilken härlig dag!