Detta är Fantasia Förskolas nya blogg. Om du letar efter gamla inlägg så kan du fortfarande hitta dom här ett litet tag till.

Färgsprakande experiment med Knattarna

By | Uncategorized | No Comments

Vi på Knattarna experimenterar med vatten, karamellfärg och glasspinnar. Vi häller vatten i isformar och droppar i karamellfärg. Vi sätter ner glasspinnar och ställer in det i frysen för att se vad som händer.

Veckan därpå tar vi ut isformen. Vad har hänt? Vi konstaterar att det var så kallt i frysen så att vattnet och färgen har fryst till is. Vi provar att se om det går att måla med isklumparna. Det gjorde det! Fina målningar blev det.

God Jul och Gott Nytt År!

By | Uncategorized | No Comments

Vi vill tacka alla föräldrar, syskon, mor och farföräldrar som kom och tittade på era/våra duktiga barns juluppvisning.

Vi vill också tacka för alla fina presenter, blommor och chokladaskar som vi fått av er.

Vi är så stolta och glada att få ha hand om det finaste ni har.

Vi önskar er alla en riktigt God Jul & Gott Nytt År!