Detta är Fantasia Förskolas nya blogg. Om du letar efter gamla inlägg så kan du fortfarande hitta dom här ett litet tag till.

Glad Sommar!

By | Uncategorized | No Comments

Vi på Fantasia vill tacka alla barn och föräldrar för en rolig och lärorik termin! Tack också för alla fina hälsningar, blommor och presenter! Vi önskar er alla en härlig sommar och varmt välkomna tillbaka till höstterminen!

Vi hoppas ni får många härliga dagar på stranden! 🙂

Tandborstning!

By | Uncategorized | No Comments

Denna vecka fortsätter vi vårt hälsotema med att prata om hur vi tar hand om våra tänder. Barnen får se på pedagogiska filmklipp om tandborstning och själva testa att borsta bort smuts från tänder på en tavla. Vi läser även böcker tillsammans och pratar att det är viktigt att borsta tänderna två gånger om dagen för att de ska må bra.

Härliga Fredriksdal!

By | Uncategorized | No Comments

I veckan har det blivit flera utflykter till Fredriksdal! Det är alltid spännande att hälsa på hos djuren. Vi sjunger sånger om dom och tränar på hur man gör ko, gris, häst, get, höna och tupp på teckenspråk. 🙂